Kattoremontti

Meiltä saat katon, joka kestää ja jota kelpaa esitellä. Teemme kattoremontit Vaasan ja Seinäjoen seuduilla.

Uusi katto ei vaadi sinulta paljoa. Meille riittää, että keskustelemme kanssasi kattoremontin tarpeesta ja hyväksyt tekemämme tarjouksen. Tästä työ starttaa, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään remonttiin liittyvästä asiasta. Ideamme on tehdä palvelusta sinulle niin helppoa ja mukavaa kuin mahdollista. 


Puretaan vanha, asennetaan uusi ja siivotaan lopuksi

Siten meillä toimitaan eli saat kaiken kattoremonttiin liittyvän yritykseltämme. Hankimme tarvittavat materiaalit, puramme vanhan katon ja varmistamme, että kattorakenteet ovat kunnossa. Asennamme uuden katon sekä oheistuotteet aina sadevesijärjestelmistä kattoturvatuotteisiin. Urakan kruunaa työmaan siivous omilta jäljiltämme. 

Koska kutsumme palveluamme laadukkaaksi, myös tuotteet tulee olla laatuluokan tavaraa. Kaikki kattoremontissa käyttämämme materiaalit ovatkin alan parhaimmistoa. Siksi katto palvelee asukasta luotettavasti vuosikymmenien ajan.

Mitäs jos katsotaan yhdessä, mitä katollesi kuuluu? Tarvittaessa kattoremontti päästään aloittamaan hyvissä ajoin ennen suurempien ongelmien syntymistä. 

Ota yhteyttä